Ronaldo urlao: Ja sam bogata pede**ina

Fudbaler odgvorio na prozivke o svojoj seksualnoj orijentaciji (foto: Instagram.com/cristiano)

Cristiano Ronaldo je tokom vikenda, navodno, bio žrtva homofobskog vređanja u madridskom derbiju između Atletika i Reala. Kako prenose španski mediji, fudbaler Atletika Koke navodno je na terenu nazvao Portugalca ‘pede****om’.

Međutim, Ronaldo mu je, navodno, odgovorio takođe uvredljivim tonom, rekavši: “Pede**** sa gomilom novca, ti ser**o”. 

https://www.youtube.com/watch?v=k4paQbJPeoA

Španska radio stanica Cadena Cope prva je objavila transkripte Ronaldovog razgovora sa saigračima u svlačionici, a on je, navodno, izjavio: “Koke mi je rekao da sam per****na”. “Šta ti je rekao?”, upitao ga je saigrač. “Rekao mi je: ‘Ti si pede***na’, a ja sam mu odgovorio: ‘Ako se budemo sreli u Madridu, videćeš šta ću uraditi'”, rekao je Ronaldo. “Šta ćeš uraditi?”, pitao ga je drugi fudbaler. “Ništa, šta da uradim?”, kaže Cristiano, i još saigraču preneo uvredu Kokea sa terena, a zatim priznao svoj odgovor. “Koke me je nazvao pede***om, a ja sam mu rekao ‘Da, da, pede***na. Ali veoma bogati pede***na, ser**o'”.

Da li je ovo priznanje seksualne orijentacije jednog od najboljih fudbalera sveta (u šta su mnogi sumnjli već godinama) ili samo bezazlene uvrede dvojice sportista u žaru igre, ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Back to Top