Prati nas

Život

Ronaldo zaplakao pred kamerama zbog pokojnog oca:

Cristiano Ronaldo rasplakao se u emisiji emitovanoj uživo, voditelja Piersa Morgana, govoreći o svom pokojnom ocu.

Slavni fudbaler potpuno se slomio i zaplakao kad je vidio snimak na kome njegov otac, koji je preminuo pre 14 godina, s ponosom govori o njemu.

“Nikad nisam video ovaj video. Nikad. Ne mogu da verujem. Mislio sam da će intervju biti zabavan, nisam očekivao da ću plakati. Nikad nisam video ovaj video, nemam pojma odakle vam”, rekao je Ronaldo brišući suze.

“Nisam baš poznavao svog oca… Bio je alkoholičar. Nisam mogao da razgovaram sa njim. Nismo imali ni jedan normalan razgovor. Bilo je teško”, dodao je fudbaler koji je imao 20 godina kad mu je otac preminuo od ciroze jetre u 53. godini života. Otac nije video nijedan njegov uspeh.

“Nije video ništa od toga. Nije video kako primam nagrade i šta sam postao. Moja majka i braća, čak i moj najstariji sin su to videli, ali moj otac ne…”, ispričao je.

Osvrnuo se i na navodno silovanje za koje ga je optužila američka manekenka Kathryn Mayorga. Ona tvrdi da ju je Ronaldo silovao u 2009. u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Prošlog meseca policija je saopštila da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv njega pa je Mayorga podignula privatnu tužbu.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top