Prati nas

Ružica Veljković drogirana gostovala u emisiji?!

Izvređala sve učesnike 'Maldiva' (foto: Srbijadanas.com)

Izvređala sve učesnike ‘Maldiva’ (foto: Srbijadanas.com)

Bivša Modelsica Ružica Veljković gostovala je sinoć u emisiji Upoznajte Maldivljane u sklopu rijalitija u kom je učestvovala, a nakon čudnog ponašanja, ostali učesnici su je optužili da je došla drogirana.

Tokom intervjua, Ružica je izvređala sve ukućane redom iz čista mira. Sve devojke su jako ružne. Stvarno sam mislila da ću biti normalnija večeras, ali neke stvari ne mogu da prećutim” rekla je pevačica, ostavivši devojke u rijalitiju bez teksta. Kao što je i bilo za očekivati, Maldivljani joj nisu ostali dužni, već su joj uzvratili uvredama, nazvavši je narkomankom.

U tom trenutku je ustao Jovan i zbog svoje izjave dobio aplauz. “Devojka je došla drogirana. Ja, i većina ukućana ovde, susretali smo se sa takvim ljudima i vrlo dobro znamo kako izgleda nadrogirana krava” poručio je on Ružici.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. V

  13. 08. 2015. at 01:58

  A kako i zašto su se oni susretali sa time? Sve sam polu-svet, Ružica svašta radi zbog medija, ne opravdavam ni najmanje pojedine njene postupke, ali ‘Maldivi’ su još veće dno od ‘Parova’ kad je ona za njih tamo intelektualka

 2. Macho

  13. 08. 2015. at 04:52

  ma drogerašica vidi joj se po faci da jeste

 3. Lepi

  13. 08. 2015. at 13:25

  Skoro svi ucesnici su manje ili vise nekad ili i sad koristili drogu.

 4. Tyson

  28. 03. 2016. at 20:42

  Romkinja RUŽ(N)ICA, nije ni čudno da je ovoliko ZLO ZLA jer šta se sve njoj izdešavalo (alkohol, supstance, SEX u petorki, BI-sex, itd, itd)! Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Mnogo povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju ragbiste Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top