Ružicina suparnica ušla u ‘Maldive’, Igor X već počeo sa svojom oprobanom taktikom!


Nova ukućanka 'Maldiva' je sugrađanka Mimi Oro koja voli poznate muškarce (foto: Facebook)
Nova ukućanka ‘Maldiva’ je sugrađanka Mimi Oro koja voli poznate muškarce (foto: Facebook)

Iako tek što je počeo sa prikazivanjem, rijaliti Maldivi ne zaostaje za prethodnikom po gledanošču ako je verovati produkciji Happy televizije.

Zato su oni, baš kao i u Parovima, rešili da konstantno iznenađuju i publiku i takmičare u hotelu te su pribegli starom, dobrom receptu ubacivanja konfliktnih ličnosti. Pored Ivana Gavrilovića i veterana rijalitija Ivana Marinkovića, sinoć je u Maldive stigla i izvesna starleta Ana Spasojević.

ana_spasojevic2

Iako se možda njenoj zemljkinji Mimi Oro bude dopalo što će u hotelu biti još jedna Jagodinka, nekome se Anino prisustvo nimalo neće dopasti. Starleta je naime viđena u društvu bivšeg dečka Ružice Veljković, Akija Markovića, ali i brojnih drugih momaka sa estrade. Tako se na njenoj Facebook stranici mogu naći fotografije iz noćnog provoda na kojima pozira sa Borisom Stamenkovićem, ali  i novim modelsicinim izabranikom Filipom Đukićem, a u javnosti se o njoj pisalo i kao o novoj devojci bivšeg voditelja Vlade Stanojevića.

Ana voli da pozira pored poznatih muškaraca (foto: Facebook)
Ana voli da pozira pored poznatih muškaraca (foto: Facebook)

Da li su ovo slučajne fotografije ili je Ana zaista dobra prijateljica sa svima njima ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Mada sudeći po prvim reakcijama, muškog društva joj u Maldivima neće nedostajati. Njen najnoviji poznati prijatelj je Ivan Marinković, koji je pre par godina bio poznat kao muž Goce Tržan, da bi onda izgradio sopstveni identitet i postao poznati učesnik rijaliti programa kod nas. Spasojevićeva i on su zajedno pozirali za selfi neposredno pred ulazak u hotel.

Selfi Ane i Ivana pred ulazak na 'Maldive' (foto: Facebook)
Selfi Ane i Ivana pred ulazak na ‘Maldive’ (foto: Facebook)

Još jedan dokaz da starleta iz Jagodinu broj 2. neće imati problema da se uklopi među ukućane je i Igor X koji je odmah po Aninom dolasku krenuo u osvanje. On je izjavio da je poznaje sa žurki i da je ona super osoba, a ona je istakla da joj se Igor dopada, te izgleda da nisu gubili vreme. Minin bivši je po starom dobrom receptu, oprobanom već dva puta u Parovima, omah kernuo u ofanzivu i sa novom ukućankom počeo da razmenjuje nežnosti i milovanja. Međutim, na trenutke je bio ometen kad je novi skandal-majstor u kući, Miljana Kulić, krenula da peva pesmu Stariji čovek Igorove bivše supruge Mine Kostić.

Da li je na pomolu nova romansa? (foto: Alo)
Da li je na pomolu nova romansa? (foto: Alo)

Posle Ružice i Jasne Janković, videćemo da li će Igorova veza sa još jednom poluanonimnom starletom opstati malo duže ili je sve ovo još jedan marketinški potez.