Prati nas

Vesti

Sahranjen Avicii, dva meseca nakon smrti

Jedan od najuspešnijih i najpopularnijih DJ-eva na svetu Avicii, sahranjen je u nedelju na privatnoj ceremoniji u Stoklmu, kojoj su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji.

Avicii je pronađen mrtav 20. aprila u hotelskoj sobi u odmaralištu u Omanu. Uzrok njegove smrti još uvek nije zvanično potvrđen, iako su prošog meseca članovi njegove porodice na neki način potvrdili da je DJ sebi oduzeo život zbog depresije.

Mediji su tada preneli vesti da je Tim prerezao vene polomljenom flašom vina. Imao je samo 28 godina.

“Naš voljeni Tim je bio tragalac, krhka umetnička duža koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je mnogo postigao i koji je putovao naporno radeći što ga je dovelo do ekstremnog stresa. Kada je prestao da nastupa želeo je da pronađe ravnotežu u životu, da bude srećan i da radi ono što najviše voli – stvara muziku,” glasilo je tužno saopštenje njegove porodice, objavljeno nakon smrti.

“Stvarno se borio s mislima o značenju života i sreći. Nije mogao više da izdrži. Želeo je da pronađe mir. Tim nije bio stvoren za bisnis mašinu u kojoj se našao. Bio je emotivan lik koji je voleo svoje fanove ali je izbegavao pažnju.”

“Time, zauvek ćeš biti voljen i uvek ćeš nam nedostajati. Osoba koja si bio i muzika koju su stvaro će održati sećanje na tebe živim. Volimo te. Tvoja porodica,” završili su oni.

1 komentar

1 komentar

  1. nina

    12. 06. 2018. at 21:02

    ooooooo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top