Prati nas

Šokantno

Avicii staklom prerezao vene?

Strani portali objavili šokantne detalje MusicDB

Samo nekoliko dana nakon što je Aviciijeva porodica objavila saopštenje kojim je nagnala sumnje da je švedski di-džej izvršio samoubistvo, pojavile su se nove informacije.

Prema najnovijim navodima, Avicii je sam sebi oduzeo život i preminuo zbog prevelikog gubitka krvi.

Izveštaj u kom se navodi da je Tim Bergling, kako glasi njegovo pravo ime, povredio samog sebe i potom na smrt iskrvario, naveden je na sajtu TMZ, gde su citirani izvori upućeni u Aviciijevu smrt, preneo je Telegraf.

Kako navodi ovaj portal, pozivajući se na neimenovane izvore, jedni tvrde kako je Avicii razbio flašu i staklom prerezao vrat, dok drugi, pak, tvrde da je prerezao vene. Navodno je u pitanju bila flaša vina, tvrdi jedan od izvora.

Novonastale informacije nisu potvrđene, ali s obzirom na pismo koje je prošle nedelje iznela Aviciijeva porodica, a u kojem se nagoveštavalo da je di-džej sam sebi oduzeo život jer “nije više mogao da izdrži i želeo je da pronađe mir”, sumnja se da su ova nagađanja istinita.

Od trenutka kada je pronađen mrtav, 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, Aviciijeva smrt je bila sumnjiva, a uzrok tragedije koja je šokirala ceo svet ni dan danas nije zvanično potvrđen.

Tim Bergling Avicii imao je samo 28 godina.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top