Sale napustio Farmu! Sandrin dečko se oglasio!

U sinoćnom duelu između novinara Saleta Jovanovića i manekenke Sandre Obradović, Sale je pobedio u pitanjima, ali publika je odlučila da ipak Sandra ostane na Farmi.

Novinar Saša Jovanović napustio Farmu

Sale je poslednji takmičar koji je ispao sa Farme pred veliko finale, i to posle 85 dana. Kad je došao u studio, nije se videlo da je mnogo razočaran svojim izlaskom, i jako se obradovao svojoj ćerki koja ga je sačekala.

Saletovi favoriti su sledeći muškarci: Toma, Marko i Igor.

Ivica Jevtić, dečko manekenke Sandre Obradović

A što se tiče Saletove duelistkinje Sandre, nova vest je da je njen dečko, odbojkaš Ivica Jevtić, rekao sledeće za Alo!:

“Zvala me je Sandra u četvrtak dva puta. Nisam joj se javio jer sam tada imao trening. Pustila mi je poruku da vidi kako sam, kako se snalazim ovde i da li je sve u redu. Rekao sam mojim roditeljima i prijateljima da mi ne šalju poruke i ne pričaju šta se na imanju dešava. Hoću da se skoncentrišem na svoj rad i treninge, a kad Sandra bude izašla sa „Farme“, pričaćemo o svemu. Ne želim da slušam kojekakve priče o njenom ponašanju, jer ne mogu sve to da vidim pošto ovde nemam internet, pa ne mogu da se uverim u sve to. I reći ću vam i ovo, ako iko misli da će se Sandra prva kresnuti sa nekim na „Farmi“, grdno se vara”.

Hm… da li je Ivica ludo zaljubljen ili i on vidi neku korist od Sandrinog pojavljivanja i vatanja sa Markom, nadam se da ćemo uskoro videti.

Izvor: pressonline.rs, alo.rs

Povezane vesti

Back to Top