Prati nas

Vesti

Sandra Afrika demantuje da je trudna sa Volkovim

Folk pevačica Sandra Afrika našla se u centru pažnje ovdašnjih medija, kada se pre nekoliko nedelja pojavila informacija da je u drugom stanju.

Afrika je, navodno, zatrudnela sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, za koga se šuškalo da je njen partner, iako su oboje to u više navrata demantovali.

Folkerka je sada rešila da još jednom stane na put tračevima, ali je otkrila i zbog čega joj ne smeta priča o tome da čeka bebu.

“Nisam trudna, to je lepa vest, ništa ružno se nije pisalo, ali kada bude vreme za to ja ću rado podeliti sa vama, nema potrebe da krijem. Kada bude, ja ću vas pozvati i reći vam,” rekla je Sandra, koja je priznala da nema dečka:

“Sa mojim menadžerom nisam već tri godine, mi sarađujemo i dalje i uvek ćemo. Što se tiče dečka, nemam dečka i to je to.”

Pevačica je u javnosti više puta viđena sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je prvi put otkrila da oni zapravo jesu bili zajedno.

“Bio je, nije više, sažeta je bila Sandra koja je, na komentar Maje Nikolić “da je Volkov dobar frajer”, dodala: “Dobar je frajer, niko to nije osporio”.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top