Sandra i Andrey Melnichenko čekaju drugo dete

(foto: Screenshot)

Milijarder Andrey Melnichenko i njegova supruga Sandra Nikolić Melnichenko čekaju drugo dete.

Kako prenosi Blic, bivša članica grupe Models je u šestom mesecu trudnoće i poslednjih meseci sve više miruje, a odustala je od većine poslovnih obaveza i po savetu lekara odmara i ne izlazi previše. Vreme provodi sa prijateljica u svom domu u Moskvi, a suprug se trudi da joj ugađa na sve moguće načine.

Andrey i njegova supruga imaju jedan od najskladnijih brakova među ruskom elitom, a za ruskog milijardera je poznato da je brižan otac i suprug, ali se vešću o sestri ili bratu najviše obradovala njihova četvorogodišnja ćerkica Tara.

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on

Podsećanja radi, manekenki je krajem oktobra prošle godine pozlilo dok je sa suprugom obilazila špansku obalu u luksuznoj jahti A. Nakon što je prebačena u bolnicu, otkriveno je da je imala napad slepog creva, a kako su španski mediji preneli, bivša modelsica je tada bila u trećem mesecu trudnoće.

Par je pre nekoliko dana doživeo i neprijatnost, kada im je Gibraltar zaplenio je luksuznu jahtu A u vrednosti od 450 miilona evra, jer je nemačko brodogradilište navelo da im ruski milijarder duguje 15,3 miliona evra. Predstavnik gibraltarskog suda Lijam Jejts potvrdio je za BBC navode nemačke televizije. “Jahta je zaplenjena i trenutno je stacionirana u vodama Gibraltara, koje pripadaju Velikoj Britaniji”, prenosi Kurir.

Povezane vesti

Back to Top