Prati nas

Televizija

Saša Popović prodao Grand!

Zvezde-Granda-Sa_a-Popovi_

Prodao Grand!

Poslednjih godina puno se spekulisalo o nastavku saradnje između Pinka i Grand produkcije, a iako je nedavno promovisan novi kanal u okviru Pink paketa, koji bi prikazivao samo Grand program, sajt Telegraf izveštava da je Grand produkcija prodata jednom investicionom fondu.

Kako izveštava pomenuti izvor, čelni čovek Granda podao je svoje čedo investicionom fondu KKR koji je nedavno postao vlasnik i SBB-a. KKR je globalna investiciona firma koja je na kraju juna prošle godine upravljala imovinom vrednom 83,5 milijardi dolara.

A kako izveštava Kurir, zbog ovog aranžmana došlo je do svađe između Saše Popovića i Željka Mitrovića, tako da emisije Grand produkcije više neće biti prikazivane na Pinkovim kanalima od septembra ove godine.

“Popović je izašao pred Mitrovića s krajnje neprihvatljivim predlogom – da njegove emisije ostanu na zemaljskom Pinku, a da kablovski Grand kanal prebaci na SBB mrežu umesto na Klik Pink paket. To je Željka razbesnelo, zbog čega je rešio da sve emisije Granda skine sa svoje televizije koja ima nacionalnu frekvenciju. Dao im je otkaz, koji stupa na snagu 1. septembra, s početkom jesenje šeme. Ugovor između Pinka i Granda važi na pet sezona i istekao bi u leto 2015, ali Pink može na kraju svake sezone da ga raskine, što je sad Željko i učinio” – otkriva dobro obavešten izvor.

foto Telegraf/ redakcija Tracara.com

loading...
9 komentara

9 Comments

 1. AR

  15. 02. 2014. at 13:35

  TO!!!
  Sad cu mozda i pink poceti da gledam!

 2. silvijaaaa

  15. 02. 2014. at 13:43

  pa nemojte tako opet i to je bilo lepo da se gleda i za nas i za starije meni je nekako zao sto se vise nece emitovati sta cete gledati na telezoruuuu kao da ima nesto

 3. Jovan

  15. 02. 2014. at 13:54

  LoL stvarno. :D ZG su stvarno previše sezona emitovali, dosta je više.

 4. iness

  15. 02. 2014. at 15:50

  Zeljko je lud ako pusti Sasu da ode Grand i farma su jedino sto odrzavaju gledanost pinku

 5. Jelena

  15. 02. 2014. at 19:10

  Auuuuuuuu sta li ce moja baba od sada da radi? O.o

 6. bassman

  15. 02. 2014. at 20:57

  Za ove dezurne hejtere, GRAND je daleko najmanje zlo od svih zla koja se emituju na gorepomenutoj televiziji. Da samo pevaci pevaju bilo bi i podnosljivo, a one nakaze djosa i tosa, kursadzije i ostali kic bi trebalo da leti, da bi emisija imala neki ugled.
  Hmm, prodao najacu domacu muzicku produkciju nekim globalnim investitorima… Ocekujte ubrzo mracne simbole, Brenu i Sasu kako pokrivaju jedno oko, iluminati stizu na nase trziste :D

 7. smokisa

  15. 02. 2014. at 20:57

  PA TO JE SJAJNO !!

 8. relax

  15. 02. 2014. at 22:49

  Ne verujem da Brena i Sasa nemaju neki pakleni plan i da su ovime zaprepasceni kao svi mi,imaju oni semu,ne pustaju se njima pare tako lako!!!Zato,narode,relax!

 9. Sunny

  16. 02. 2014. at 21:59

  Tračaro ne mogu da verujem da ne znaš da Grand nije Sašin, nego Brenin i Bobin!
  On nije ni znao da su Boba i Brena uopšte pregovarali i stavili su ga pred svršen čin! On je tu zaposlen i on je sa novim predlogom zašao pred Mitrovića koji je odlepio!
  Ponekad mislim da su ljudi u drbiji još uvek glavama u sociljaizmu i da ne shvataju poziciju direktora u privatnom biznisu!
  Prosto mi bode oči i uši kako tamo svi pljuju njega zbog Granda a stvarni vlasnici i uređivači su Brena i biba!
  I skažem se sa nekim predhodnikom, da je Grand još najmanje zlo na Pinku pored :Trenutka istine, Farme, Bračnog sudije, Magazina in, Lee Kiš!
  Pink je smeće i sa i bez Granda!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Televizija

To Top