Scott Mills pohvalio Tamaru Milanović!


Tamara sa svojim mentorom Kikijem
Tamara sa svojim mentorom Kikijem

 

Da je X Faktor Adria najpopularniji šou govori podatak da društvene mreže i dalje bruje o prvoj epizodi kuće sudija u kojoj smo saznali finaliste iz Eminine i Kikijeve grupe!

Posebnu pažnju na društvenim mrežama privukao je komentar Kikijevog gosta mentora Scott Millsa, čuvenog radio voditelja iz Velike Britanije, koji je na Twitteru u toku emisije postavio Tamarin nastup napisao komentar „Ozbiljna X Faktor faca!“

Da podsetimo, Scott Mills se vrlo rado odazvao pozivu dugogodišnjeg prijatelja Kikija Lesendrića da mu pomogne pri odabiru najboljih takmičarki iz grupe Devojke do 27.

„Drago mi je da je Scott prihvatio moj poziv, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Poznato je da je Scott radio sa svetskim izvođačima, bio je i glavni gost na turneji Robbie Williamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija X Factora bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Hvala mu što mi je pomogao u donošenju teške odluke“, istakao je Kiki Lesendrić.

Sledećeg utorka u 21:15 na TV Pink Željko i Kristina zajedno sa gostima mentorima biraju finaliste svojih grupa: Stariji od 27 i Bendovi.

Redakcija Tracara.com