Sećate li se kada je Rihanna dala najlepši odgovor o ljubavi i Chris Brownu?

(foto: Screenshot)

Juče smo se prisetili pesme Love the way you lie i koliko nam je ta numera dala drugačiji uvid u (auto)destruktivne veze (više o tome možete pročitati OVDE), a to nas je podsetilo i na Rihannino gostovanje u emisiji Oprah Winfrey Next Chapter, u avgustu 2014. godine, kada je i samu voditeljku iznenadila odgovorom o Chris Brownu i ljubavi, uopšte, toliko da joj je jedna od najuticajnijih Amerikanki rekla da je učinila da na celu tu situaciju gleda na način na koji joj nikada ne bi pao na pamet.

Prema sopstvenom priznanju, pevačica sa Barbadosa nikada nije volela mnogo da govori o incidentu koji je potresao ceo svet 2009. godine, tačnije o noći kada ju je tadašnji dugogodišnji dečko pretukao nakon što je otkrila da je kontaktu sa bivšom devojkom. Te kobne večeri, Chris je iskalio svoj bes na Rihanni i, prema onome što smo mogli da pročitamo iz sudskog izveštaja, što je ona više vrištala i pozivala upomoć, to je on postajao agresivniji.

“Svi su imali neko mišljenje o tome, ali niko to nije mogao da razume bolje od mene, jer se to desilo upravo meni. Niko nije osetio ono što sam ja osetila. A bila sam posramljena i ponižena jer se to dešavalo pred očima celog sveta. I bolelo me je. Strašno me je bolelo jer sam u tom momentu izgubila svog najboljeg prijatelja. Sve se promenilo preko noći, a ni na šta od toga nisam mogla da utičem. Morala sam da se nosim sa tim, a ništa od toga nisam razumela. A nisam mogla da analiziram bilo šta realno jer sam postala cirkus u koji svi gledaju. Bila sam povređena, ljuta, izdata. Sve o čemu sam mogla da razmišljam je bio on. On je napravio grešku i neko treba da mu pomogne. I samo sam mislila o tome ko će njemu da pomogne. Znala sam da niko ne razmišlja o tome da mu je potrebna pomoć, nego da svi misle o njemu kao o monstrumu, ne trudeći se da sagledaju srž problema”, ispričala je Rihanna kroz suze, na šta je Oprah ostala zatečena, tvrdeći kako ni njoj samoj nije palo na pamet takvo nešto, a potpuno je logično jer koliko god Brownov postupak bio monstruozan on nije mogao u jednom danu izbrisati ljubav koju je prema njemu osećala.

“Trenutno radimo na tome da održimo prijateljske odnose. Volimo jedno drugo i to se nikada neće promeniti. To nije nešto što možeš tek tako da isključiš i to zna svako ko je barem jednom nekoga voleo. Ne viđamo se više. On je u vezi. Ja nisam. Nije bilo lako, ali smo malo po malo ponovo izgradili neku vrstu prijateljskog odnosa”, prisetila se pevačica momenta kada ga je prvi put videla nakon spomenutog incidenta, kada se trudila da nikome ne pokaže šta se dešava u njoj dok konačno ponovo pred sobom vidi čoveka kog i dalje voli. “I dalje mislim da je to bila prava ljubav. On je ljubav mog života. Bio je moja prva ljubav. Vidim da me on voli na isti način. Bili smo mladi, spontani, slobodni, ludi. Voleli smo se toliko da smo zaboravljali čak i same sebe kao odvojene ličnosti. Ta razdvojenost koja nam se desila nas je naterala da razmišljamo o tome koliko nam nedostaje taj osećaj i koliko smo neke stvari uzimali zdravo za gotovo. Kada volimo nekoga i brinemo za njega, tu se više uopšte ne radi o tome da li smo zajedno ili ne. Istinski ga volim i osnovna stvar za mene je da on oseća unutrašnji mir. Ja sama ne mogu imati taj mir ukoliko je on nesrećan i usamljen. I dalje brinem za njega i stalo mi je da pronađe svoj mir”, završila je priču Rihanna, nakon što je konstatovala da ne može da poveruje da se rasplakala u emisiji, naročito zato što nije osoba koja lako pušta suzu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.