Search
Close this search box.

Seka Aleksić: humanitarac na delu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mnogi moji čitaoci su se interesovali za humanitarni fond koji je osnovala Seka Aleksić. Evo konačno odgovora na to pitanje, šta se dešava u ovoj sferi Sekine karijere.

Naime, Seka Aleksić započela je aktivnosti u okviru svog fonda „Deci s ljubavlju“ kojim želi da pomogne deci koja teško žive. Tako je ovih dana posetila dva mališana u Čačku kojima treba pomoć.

Seka je prvo posetila dvanaestogodišnjeg Vladimira Vučičevića koji živi sa bolesnom mamom u vrlo teškim uslovima i trudi se da postigne i obaveze koje ga čekaju kod kuće, dok je istovremeno odličan učenik.

seka

Posle toga, Seka nastavlja do drugog dečaka, šestogodišnjeg Bogdana Pantelića, koji je zbog fizičkog zlostavljanja od strane očuha završio u bolnici. Posle intervencije socijalne službe, dečak je dodeljen hraniteljskoj bolnici.

Oba susreta, bila su dirljiva i uz suze, a Seka se trudila da bude dobro raspoložena i dečacima ulepša dan. Seka je rekla da dečaci, pored svih problema koje imaju, znaju da cene vrednosti za koje stariji možda ne znaju.

izvor: Pravda.rs

POSLEDNJE VESTI