Seka Aleksić i njen najveći obožavalac: identične tetovaže!

seka enis

Jedan od najvećih obožavalaca lika i dela Seke Aleksić, Enis Isai iz Skoplja na svom telu uradio je identične tetovaže koje poseduje njegova ljubimica.

Naime, Enis je pre nekoliko dana na nadlanici desne ruke istetovirao 28.4.05. – datum kada je prvi put uživo video Seku. Na istom mestu Aleksićeva je pre šest meseci istovirala datum kada je započela vezu sa Veljkom Piljikićem.

2

Pored toga, Enis kao i Seka na svom telu trenutno ima devet tetovaža, a većina njih je identična onima koje ima Seka!

Enis je prvo istetovirao tribal, zatim na leđima ime majke, a potom i na članku noge slovo “S”. Na ruci velikim slovima ispisao je Seka, a ubrzo su na red došle i velike tetovaže – zvezdice, izreka “Moje znanje je moja moć”, stihovi španske pesme “Esta ausencia” (Tvoj odlazak), arapska molitva i kineski znak koji simboliše ljubav.

Uf, kakva posvećenost… ;)

3

Evo šta Seka kaže o svom vatrenom obožavaocu iz Makedonije:

“Posetu Makedoniji ne bih mogla da zamislim bez susreta sa Enisom. On mi je jedan od najdražih fanova. Laska mi što sam nekome idol u toj meri da uradi tetovaže na svom telu kao što su moje, čak i da istetovira datum kada smo se prvi put videli. Ipak, mlad je, i ne treba da preteruje sa tim.”

Da li biste i vi bili u stanju da ovako nešto uradite za svog idola?

izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top