Seka Aleksić osula paljbu po majkama: Ne verujem kako su neke umislile

Seka avakodnevno trenira (foto: Instagram.com/seka_aleksic)

Seka Aleksić oduševila je sve svoje obožavaoce sjajnom figurom samo nekoliko meseci nakon rođenja sina Jakova. Pevačica je nedavno počela intenzivno da trenira i svakodnevno objavljuje snimke i fotografije iz teretane.

Međutim, Aleksićevoj je posebno zasmetao stav nekih mladih majki da se nakon porođaja ne sme trenirati i zdravo se hraniti, te je putem Instagrama poslala poruku ohrabrenja i savet kako je trening veoma bitan, podjednako i za majku i za bebu.

“Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne!”

??‍♀️Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! ??❤?? 10×40 Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porodjaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porodjaja lagano krene sa treninzima! Hocu da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatis pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspolozene i srecne! A bicete ako ste zadovolje sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nesto najbolje i najzdravije sto cete sebi priustiti?! Najlakse je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dodjite bre da treniramo, da vidite sta je pozitiva atmosfera oko vas i kako uz dobro drustvo sve mozete! Manite se gluposti i pitanja “zar se sme trenirati posle porodjaja” … “da li smes jesti proteine” itd… gluposti!

A video posted by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Pevačica je još i dodala: “Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite, bre, da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja “zar se sme trenirati posle porođaja” … “da li smeš jesti proteine”, napisala je Seka.

Nakon porođaja Seka je napravila pauzu u karijeri, ali je najavila skorašnji povratak na scenu i novi album u aprilu.

Povezane vesti

Back to Top