Prati nas

Vesti

Seka Aleksić otkriva: Nikada više kod Dragane

Pevačice su se posvađale pre 10 godina, jer je Seka ogovarala Draganu

Seka Aleksić i Dragana Mirković nekada su bile bliske prijateljice, čak su i na zimovanja išle zajedno. Sve se promenilo 2010. godine, kada su se posvađale, pa je Seka preko svojih advokata zahtevala da se njeni spotovi više ne emituju na televiziji DM Sat.

Naime, Aleksićeva je sinoć odgovarala na pitanja fanova na Instagramu. Kada je dobila pitanje da li će se nekada ponovo pojaviti na DM Sat televiziji, pevačica je dala kratak i jasan odgovor:

Podsetimo, sukob između dve pevačice je nastao kada je Dragana saznala da je Aleksićeva ogovara kod zajedničkih menadžera. Njih dve nikada nisu javno ulazile u detalje ovog sukoba, osim što je Seka potvrdila da ne priča sa koleginicom, dok je Dragana pre dve godine otkrila da je Seki sve oprostila.

“Znam da Seka treba da se pojavi u Pinkovim zvezdama, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem ljude, bez obzira da li su to zavredili ili ne”, ispričala je Mirkovićeva za Alo tada i dodala da voli da oprašta jer se tako rešava nepotrebne negativne energije.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top