Seka Aleksić pojela dve jabuke u dva dana???

Kako izgleda pevačica Seka Aleksić nalazi se na vrlo rigoroznoj i rekla bih vrlo nezdravoj dijeti, jer je za dva dana u svoj organizam unela samo dve jabuke i čaj. Posle ovoga pevačica je osetila malaksalost , a zatim se desilo da je praktično kolabirala na svom poslednjem nastupu u Nemačkoj. Pa kako i ne bi…

“Seka je na redukovanom režimu ishrane i bar dva puta nedeljno napo**o vežba sa verenikom Veljkom Piljikićem. To je rezultiralo malaksalošću koju je osetila na samom početku nastupa” – kaže izvor blizak pevačici.

seka

A evo šta je Seka izjavila nakon što se umalo onesvestila na bini:

“U toku prvog bloka pesama osetila sam blagu nesvesticu i nekako sam smogla snage da završim pesmu. Otišla sam u bekstejdž na uobičajenu pauzu i uspela sam da se oslonim na Veljka, koji je bio u mojoj blizini. Brzo sam sela, popila dve čaše vode i već posle nekoliko trenutaka osećala sam se malo bolje. Ovo se verovatno desilo zato što sam za dva dana pojela samo dve jabuke i popila nekoliko šoljica čaja. Dan pred let za Nemačku trenirala sam sa Veljkom i prosto sam izgubila snagu i dehidrirala. Bitno je da se na kraju sve dobro završilo.”

izvor: pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top