Seka Aleksić: Šta vam poručuje Velika sestra?

Zaboravila da je i sama snimila rijaliti?
Zaboravila da je i sama snimila rijaliti?

 

Pevačica Seka Aleksić nastavila je sa pisanjem bloga. Nakon otkrivanja potresnih činjenica iz detinjstva, od kojih je samo jedna da se kupala u koritu, Seka je sada pisala o rijaliti programima.

Tekst pod nazivom Veika sestra vam poručuje posvećen je, očigledno, Velikom bratu i dešavanjima koja su obeležila poslednju VIP sezonu. Ostaje nejasno samo odakle Seki negativan stav prema rijalitijima, kada je svojevremeno i sama imala rijaliti Moja desna ruka.

“Vreme se zaista menja. Više nisu smešne dobre komedije, koje nam izmame smeh do suza, u stvari i ne snimaju se… Došlo je to da se narod zabavlja ismevajući druge, koji su u raznim rijaliti programima, gde zaista i jeste poenta izvući iz njih ono najgore. Zašto? Pa zbog gledanosti! Koga će zanimati da gleda site i zadovoljne ljude, koji se međusobno vole i tako sede i ćaskaju, na žalost – nikome. Da se razumemo, ne prozivam nikoga, ja prva smatram da svako ima pravo na izbor, da učestvuje u tom rijalitiju, jer svako ima svoj razlog – promovisanje, egzibicinozam, zaradu… Svako ima svoj razlog i to poštujem, ali mnogi stvore drugačiju sliku o sebi, zabavljajući gledaoce, a mučeći samog sebe, piše na  početku novog Sekinog teksta.

Ovde u celosti pročitajte novi Sekin tekst Velika sestra vam poručuje.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top