Seka Aleksić traži odštetu od 4.000.000 dinara!

Pevačica Seka Aleksić nedavno je podnela tužbu protiv udruženja Feniks koji su u medijima izneli da je pevačica na svojoj promociji u H2O zlostavljala životinje.

Zbog toga je pevačica zatražila odštetu od ukupno 4.000.000 dinara, od kojih će polovinu proslediti beogradskom zoološkom vrtu, a ostatak svom humanitarnom fondu. Iz svega navedenog lako se može zaključiti da će ova parnica najviše obradovati direktora zoološkog vrta Vuka Bojovića koji će, ukoliko Aleksićeva dobije spor, inkasirati oko milion dinara za opremanje beogradske oaze životinja.

seka

Evo šta je pevačica izjavila za list “Alo!”:

“Za sve pravne stvari povodom ovog slučaja zadužen je moj advokat, a ja samo mogu da kažem da ću polovinu novca koji budem dobila dati zoološkom vrtu. Toliko o mojoj ljubavi prema životinjama i humanosti”; rekla je Seka, koja je dokazala da je vuk, koji je bio na promociji na splavu H2O, inače pitom, tako što ga je dovela u emisiju kod Ognjena Amidžića.

Pored ovoga, još novosti od Seke. To je premijera novog spota popularne folkerke koji je snimila na Tajlandu sa dečkom Veljkom.


izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top