Seka Aleksić u ulozi Velike Seke!

Izbor dvanaest učesnika koji će se boriti za poziciju asistenta popularne pevačice privodi se kraju. Odabrani učesnici živeće u kući, čiju lokaciju organizatori drže u tajnosti, bez kontakta sa spoljašnjim svetom, mobilnih telefona, interneta (osim ako nešto od navedenog bude deo nedeljnog zadatka) – odnosno kao u Velikom Bratu. Da li će se učesnici ovog rijalitija obraćati Velikoj Sestri u ispovedaonici ili boriti za nedeljni budžet – videćemo u narednim epizodama rijalitija.

Inače, takmičari će boraviti u prostoru od 250 kvadrata koji poseduje sve što im je potrebno: prostranu dnevnu sobu, zajedničku spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, a od dodatne opreme na raspolaganju će im biti teretana i stoni fudbal.

“Asistent će morati da bude druga Seka Aleksić. Treba da bude maksimalno snalažljiv, profesionalan, a pol nije bitan. Važno je samo da može da ispuni sve moje zahteve i da mi bude na raspolaganju 24 sata dnevno. Između ostalog, ovaj šou sam pokrenula i zato što me mediji ne predstavljaju u pravom svetlu.” – kaže Seka Aleksić.

Ako smo dobro razumeli, budući asistent srpske Rijane ne treba da ima prijatelje, porodicu, obaveze, kako bi mogao da joj non-stop bude na raspolaganju? Zanima nas šta je Aleksićeva mislila pod tim da je mediji ne predstavljaju u pravom svetlu? Da li to znači da ne treba da lektorišu njene intervjue ili da psovke objavljuju bez cenzure, kako bi se predstavila onakvom kakva jeste?

Šou je na samom početku, ko zna šta još možemo da očekujemo od rijalitijaMoja desna ruka….

Izvor: Blic.rs, foto: Svet.rs

Povezane vesti

Back to Top