Prati nas

Vesti

Seka Aleksić uskoro ponovo majka

Pevačica čeka da joj lekari prenesu lepe vesti

Seka Aleksić žarko želi da ponovo postane majka. Zato su folk zvezda i njen suprug, Veljko Piljkić, nedavno ponovo započeli proces vantelesne oplodnje, pomoću kog su dobili i sina Jakova.

Prema rečima izvor bliskom ovom paru, pevačica je odlučna da pokuša sve kako bi po drugi put postala majka.

“Seka nema ništa protiv veštačke oplodne. Naprotiv! Rado o tome govori i čak savetuje druge žene da nikada ne odustaju, nego da daju sve od sebe i pronađu pravog lekara koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Seka je prvi put uspela jer je slušala svog doktora iz Beča, ali dosta joj je, kako ona tvrdi, pomogla molitva. Sada je  došlo vreme da ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke”, priča izvor za Kurir i dodaje da je ona već obavila pripreme za veštačku oplodnju i da je samo pitanje vremena kada će joj lekari saopštiti lepe vesti.

“Seka je uradila kompletan pregled. Hvala bogu, sve je u redu i sad čeka trenutak da se završi sam proces veštačke oplodne. Ona bi volela da dobije devojčicu a ono što joj je najvažnije jeste da dete bude živo i zdravo”, priča izvor.

I sama Seka nikada nije krila da je na ovaj način postala majka.

“Poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz, a suprug i ja bismo voleli da se ponovo ostvarimo kao roditelji. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih”, izjavila je pevačica jednom prilikom.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    01. 04. 2019. at 17:46

    hajde ne smarajte više sa ovakvim pričama ko da niko sem Seke na celoj estradi ne želi decu da ima osim nje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top