in

Seka i Dara se potukle zbog koncerta


Nedavno se u medijima pojavila vest da je nekadašnje prijateljstvo između Dare Bubamare i Seke Aleksić puklo zbog koncerta u Areni. Ova priča je sada dobila još jedan zaplet, jer je Seka svojim postupkom toliko naljutila Daru da ju je ona fizički napala.

Potsetimo, problem je nastao zbog toga što je Seka zakazala koncert sedam dana pre Darinog i nije želela da promeni termin.

„Dara je odavno zakazala svoj najveći solistički koncert u karijeri 21. aprila u Areni, a nedavno je saznala da Seka Aleksić dogovara koncert nedelju dana pre nje, u istom prostoru, tačnije 14. aprila. Kako je 8. mart rezervisan za Sašu Matića, Dara je shvatila da su dva koncerta pre nje u jednom mesecu previše i da će to uticati na prodaju njenih karata“, rekao je izvor za Telegraf, pa dodao:

„Dara je odmah pozvala Seku i pitala je o čemu je reč, i zatražila joj da promeni datum, a ona joj je rekla da je odavno zakazala koncert. Tad je poludela i svašta rekla Seki, a ona joj je ubrzo spustila slušalicu. Dara je bila van sebe od besa, nije mogla da shvati zašto joj prijateljica sabotira koncert, to je shvatila kao napad, a onda je pozvala Sekinog supruga Veljka. Bila je na putu ka Novom Sadu iz Beograda, pa mu je rekla: ‘Sad ću da dođem da joj kažem šta imam'“, otkriva izvor i tvrdi da je u Sekinom domu došlo do obračuna.

„Dara je uletela u dvorište kuće i počela da viče, Seka je izašla da vidi o čemu se radi, ali joj Dara nije dozvolila da dođe do reči, nego je nasrnula na nju, gurnula je, i počela da joj se unosi u lice. Veljko se odmah umešao i uspeo da smiri situaciju, ali se Dara tada ljutito okrenula i otišla“, rekao je izvor za kraj.

Iako nije potvrdio da je zaista došlo do fizičkog obračuna, Sekin suprug je otkrio da se Dari zaista ne sviđa to što je Seka zakazala koncert malo pre nje.

„Seka se bavi svojim koncertom, ne zanima je kad ko drugi zakazuje i gde. Prvenstveno je bio plan da se koncert održi 14. februara, ali zbog školskog raspusta i Sretenja to nije dobro za marketing. Čuo sam se Darom tim povodom i iznela mi je svoje zamerke, ali sam joj isto tako objasnio da Svetlana i ja nemamo nišzta protiv nje lično, nego je jednostavno tako ispalo. Kada su ona i njen tim zakazali koncert, očigledno su verovali u uspeh, tako da nema mesta panici“, rekao je Veljko.