in

Seka napala fanove koji prozivaju njenog supruga


Folk zvezda Seka Aleksić važi za osobu kojoj je porodica na prvom mestu i koja nikad ne da na svoje najmilijije, a to je pokazala i poslednjom objavom na svom Instagram nalogu.

Naime, Seka je odgovorila na nepristojne komentare, gde korisnici društvenih mreža prozivaju imidž njenog supruga Veljka Piljikića.

Pevačicin muž već duže vreme ima bradu i dugu, kovrdžavu kosu, što se mnogima nije dopalo, a onda je imala da kaže samo jedno:

 ‘’Moja podška, moj oslonac, moje sve! P.S. Ovi smarači koji pišu da moj suprug treba da se obrije i ošiša, pored bloka koji dobiju mislim da je sjajno rešenje da me ne pratite i da pre nego što napišete za nekoga kako izgleda, ‘odletite’ do najbližeg ogledala i pogledate sebe! Sve će vam biti jasno’’, napisala je Aleksićeva.

View this post on Instagram

Moja podrska, moj oslonac, moje sve! 💙 P.S. Ovi smaraci koji pisu da moj suprug treba da se obrije i osisa, pored bloka koji dobiju mislim da je sjajno resenje da me ne pratite i da pre nego sto napisete za nekoga kako izgleda, “odletite” do najblizeg ogledala i pogledate sebe! Sve ce vam biti jasno! Kiss

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Inače ovo nije prvi put da je pevačica slično reagovala na ovakve komentre. Nedavno je svojim pratiocima poručila:

„Za sve seljake koji pišu da moj muž treba da se ošiša – shvatite da je vaše mišljenje nekome (ko vas i ne poznaje) nebitno. Zamislite da ja vama kažem ‘debeli ste’ ili ‘premršavi ste’ ili ‘okupajte se’. Smarate“.