Seka: Umesto o Evropskoj Uniji, brinite o gladnima

Poznata po tome što pomaže nesrećnijima od sebe, Seka je napisala i blogpost o njima
Poznata po tome što pomaže nesrećnijima od sebe, Seka je napisala i blogpost o njima

Seka Aleksić je sve redovnija u pisanju blog postova, pa je tako u sredu napisala još jedan tekst osvrnuvši se na one nesrećnije od nje.

Pevačica Seka Aleksić poznata je po brojnim humanitarnim akcijama i tome kako je sklona da pomaže svima koji su nesrećniji od nje. I dok je tekst počela veselim tonom i o tome kako je svojim radom postigla sve što ima pa je tako u mogućnosti da vidi ceo svet o kome je maštala kao mala, Seka je do kraja teksta objasnila svoju tačku gledišta o promenama u ovoj zemlji, osvrnuvši se i na Evropsku Uniju i na to koliko je ona dobra za Srbiju ali i na promene koje se moraju dogoditi i to odmah, počev od nas samih.

Nije svet tako mali, kao što se priča, što zbog prirode mog posla, što privatno, kasnije, kao zrela devojka, imala sam tu mogućnost da ostvarim svoj san: u romantičnom Parizu sam se šetala sa svojim suprugom, dočekala Novu godinu u toploti Australije…

Ja ne mogu pomoći svima. Svakodnevno se suočavam sa teškim ljudskim sudbinama, ljudima koji mole za pomoć, koji ne traže put oko sveta već bukvalno parče hleba!” rekla je Seka nastavivši blogpost o nesrećnim ljudima koji su u goroj poziciji nego što mnogi misle, o broju nezaposlenih i o generalno lošem stanju u zemlji.
Toliko slušamo o toj Evropskoj Uniji da mi je prosto muka! Ta zajednica evropskih zemalja ukida granice. Kao prvo, čemu slobodne granice onima koji se hrane u narodnim kuhinjama?! Oni ne planiraju letovanje u Barseloni, oni razmišljaju kako da prežive sutrašnji dan! 
Na Balkanu  se ne menja ništa osim vlasti. A zavađen i gladan Balkan čeka! Šta čeka? – DATUM! Sa ili bez datuma predhodne noći su mnoga deca legla gladna. Sa ili bez datuma neko skuplja kovanice ne bi li kupio hleb… Sa ili bez datuma neko kao hitan slučaj čeka OSAM MESECI na hitno skeniranje određenog organa! Problem je SVUDA, a ne u datumu!” zaključila je Seka.
Ceo blog post Seke Aleksić pogledajte ovde.
U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top