Selena Gomez je seksi u novom spotu!

Selena Gomez ima novi spot za pesmu ''Slow Down''
Selena Gomez ima novi spot za pesmu ”Slow Down”

Selena Gomez više nije Disneyeva beba. 20-godišnja glumica i pevačica predstavila je spot za pesmu Slow Down, u kom izgleda superseksi.

Bivša/sadašnja devojka Justina Biebera uspela je da nam dokaže da je porasla, ali i da pravi odličnu muziku i spotove. Njen prvi solo album Stars Dance doživljava neverovatni uspeh. Pesma Come and Get IT već se našla na 6. mestu Billboard Hot 100 liste.

U novom spotu mlada Selena izgleda fenomenalno, dok se vozi kroz grad i porovdi po noćnim klubovima. Zavodljivi ritam je tu, kao i u pesmi Come and Get It.

U jučerašnjem intervjuu za E! kanal Selena je izjavila da je jako stresno kada javno prolazite kroz raskid. ”Sigurna sam da si video fotografije na kojima izgledam poptpuno slomeljeno” obratila se voditelju i dodala: ”Ali šta drugo da radim? Teško je, ali da li je rešenje samo sedeti kući, kriti se i ne ići nigde?”

Na spekulacije da je ponovo Bieberom se nije osvrnula. Nedavno je dobila sestru i kaže da uživa u porodičnom okruženju, ali da misli da je vreme da počne sama da živi i kupi sebi dom.

Pogledajte Selenin novi spot za pesmu Slow Down.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top