Selma Bajrami bila kum na gej venčanju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Selma je bila kuma, a Dejan njen pratilac na venčanju gej para u Beču (foto: Facebook)

Bosanska pevačica Selma Bajrami imala je nedavno veoma neobičnu ulogu – bila je svedok na venčanju jednog gej para u Beču.

Dvojica muškaraca veoma cene Selmu i izrazili su želju da im baš ona bude kum na ceremoniji sklapanja braka, uz poznatog austrijskog transvestita Marsela. Pevačica iz Tuzle, koja poslednjih godina živi u austrijskoj prestonici, tom prilikom je uhvatila bidermajer, a ceremoniji je prisustvovao i njen prijatelj, modni fotograf i režiser Dejan Milićević.

Kuma je uhvatila budermajer! (foto: Facebook)
Kuma je uhvatila budermajer! (foto: Facebook)

„Bila sam na venčanju, ali to je, ipak, nešto privatno i ne bih mnogo da komentarišem“, kratko je rekla Bajramijeva, dok je Milićević bio nešto rečitiji, iako nije bio jedan od direktnih zvanica.

„Selma me je pitala da joj budem pratilac na tom venčanju i ja sam pristao. Ja tako nešto ne podržavam, ali iz poštovanja prema Selmi išao sam da joj pravim društvo. Ne želim da se pominjem u bilo kom kontekstu tog tipa. Za mene su to gluposti. Te gej varijante meni ne prijaju. Bilo kakav vid javnog eksponiranja meni je užasan. Neka bilo ko radi šta hoće, ali ne transparentno, jer ja to ne volim. Mi smo se samo zezali kad smo se fotografisali u kolima“, poručio je fotograf na kraju.

Da li će istopolna venčanja biti legalizovana u Srbiji?

POSLEDNJE VESTI