Search
Close this search box.

Dara Bubamara preti Dejanu Milićeviću zbog titule „kraljica fotošopa“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dejan Milićević otvoreno je prozvao Daru Bubamaru da je „kraljica fotošopa“, te da je ona pevačica koja se najviše blamira na Instagramu.

„Nisam imao lošu nameru, moja izjava nije shvaćena na pravi način. Ja sam rekao da mnogi preteruju u fotošopu, da iskrive pozadinu, deformišu sebe i to ne izgleda lepo. Sada ima toliko tih aplikacija za obradu slika, a svi misle da su vešti u korišćenju. Ispalo je da sam uvredio Daru, a ja nju mnogo volim, toliko sam sarađivao sa njom, uopšte nije bilo rečeno u kontekstu koji je izvučen. Dara se naljutila, zvala me je odmah. Meni reklama kao takva ne treba. Nikada nisam želeo da budem medijski prisutan jer ću pljuvati po drugima, a pogotovo da pljujem po onima sa kojima sam sarađivao,“ rekao je Dejan za Star.

Kako saznajemo dalje, on i Dara uopšte nisu imali prijatan razgovor.

„Čim je videla šta je Deki izjavio, odmah ga je pozvala. On joj je objasnio šta je poenta priče, ali ona nije htela ni da ga sasluša do kraja. Napušila ga je žestoko, i rekla mu da više nikada neće surađivati. Ona je ubeđena da je Dejan to namerno uradio i da je sabotira zbog jedne druge pevačice pa mu je poručila da od nje više ni dinara neće dobiti,“ rekao je izvor Stara

Evo i kritike koja je Daru duboko povredila:

„Prikazati sebe u najsavršenijem svetlu. Pitanje je koliko je to savršeno, svaki momak će ti reći da želi neku prirodnu devojku, a ne ovakve. Reaguju samo ljudi koji žele zabavu. U realnom životu težimo da imamo nekog normalnog, a ne ovakvog. Dara u velikoj meri deformiše fotografije. Kako ovde može da se diše, gde su tu pluća i rebra? To bude baš nakaradno. Soraja je pobednica fotošopa, pa za njom Dara,“ rekao je Milićević.

POSLEDNJE VESTI