Search
Close this search box.

Dejan Milićević: Bog mi je pomogao da pobedim koronu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dejan Milićević nakon 20 dana teške borbe na internoj klinici “Dragiša Mišović” na Dedinju, izlečen je od koronavirusa.

Poznati modni fotograf, koji je bio u lošem zdravstvenom stanju jer je imao operaciju želudca i upalu oba plućna krila, konačno se bolje oseća i nada se skorašnjem kućnom oporavku.

On je u objavi na Instagramu iskoristio priliku da se zahvali svim zdravstvenim radnicima koji su se izborili za njegov život, a osvrnuo se i na pakao kroz koji je prošao.

“Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu”, rekao je Dejan, i  osvrnuo se na priče o moždanom udaru.

“Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja,“ rekao je i nastavio.

https://www.instagram.com/p/CDW5N0gJg_t/

„Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku – budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo”, zaključio je Dejan u otvorenoj objavi na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI