Dejan Milićević: Bog mi je pomogao da pobedim koronu

Dejan Milićević nakon 20 dana teške borbe na internoj klinici “Dragiša Mišović” na Dedinju, izlečen je od koronavirusa.

Poznati modni fotograf, koji je bio u lošem zdravstvenom stanju jer je imao operaciju želudca i upalu oba plućna krila, konačno se bolje oseća i nada se skorašnjem kućnom oporavku.

On je u objavi na Instagramu iskoristio priliku da se zahvali svim zdravstvenim radnicima koji su se izborili za njegov život, a osvrnuo se i na pakao kroz koji je prošao.

“Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu”, rekao je Dejan, i  osvrnuo se na priče o moždanom udaru.

“Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja,” rekao je i nastavio.

“Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku – budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo”, zaključio je Dejan u otvorenoj objavi na Instagramu.

Povezane vesti