Search
Close this search box.

Dejan Milićević: Univerzum mi je poručio da smršam

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/BT1YEyfAV8V/?taken-by=dejan_milicevic

Dejan Milićević iskreno je progovorio o borbi sa viškom kilograma. Ovaj fotograf je u jednoj tv emisiji otkrio da je shvatio da je u problemu u trenutku kad je vaga pokazala 145 kilograma.

„Treba pratiti znakove koje vam šalje univerzum. I jedan od tih znakova je bio da sam se povezao sa numerologom. I on je meni rekao: „Ili ćeš tri metra pod zemlju ili ćeš 10 metara iznad zemlje, da letiš od radosti kad skineš kilograme. Sad ti je pravi momenat,“ ispričao je on, ne objasnivši da li mu je znak bilo i garderoba koju više nije mogao da obuče.

„Takvi su mi numerološki aspekti bili da u tom momentu ako krenem na dijetu, ako krenem ozbiljno da se bavim svojim zdravljem, trostruko brže ću smršati nego u bilo kom drugom periodu godine“ ispirčao je Dejan.

Ovako je izgledao pred reality Dvor (foto: pr)

Srećom, za godinu dana uspeo je da skine 25 kilograma.

„Ja sam, videvši da imam 145 kilograma, da se vučem, da ne mogu da zavežem pertlu, rekao krajnje je vreme i onda sam pomoću liposukcijske dijete i hodanja na traci uspeo da smršam 25 kilograma. To, naravno, nije kraj. Ja moram još, ali za godinu dana to je dobar uspeh. Ali nema alkohola, nema droge, nema duvana,“ rekao je on.

POSLEDNJE VESTI