in

Sestra Jelene Đoković demantovala da ulazi u Zadrugu

Danas se u medijima pojavila vest da će sestra Jelene Đoković, Marija Ristić, ući u četvrtu sezonu rijalitija Zadruga.

Neimenovani izvor je rekao da Marija poznaje jednog od višestrukih učesnika ovog rijalitija, da je preko njega dobila poziv za učešće, te da je i sama izjavila da “jedva čeka” da uđe u rijaliti.

“Jedva čekam da se uselim u Belu kuću! Tačno je da sam u srodstvu sa Jelenom i sa Ristićima, ali ne želim da me publika upamti samo po tome”, izjavila je devojka po imenu Marija Ristić.

Međutim, ona nije sestra supruge Novaka Đokovića, a ovim povodom oglasio se PR tim porodice Đoković i saopštio da su navodi pomenute devojke netačni.

“Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti da Marija Ristić, koja se predstavila kao Jelenina sestra, ulazi u jednu emisiju iz rijaliti šou programa, želimo da vas obavestimo da Jelena Đoković, niti njena porodica, nemaju veze sa tim”, stoji u njihovom saopštenju.

Marija Ristić, sestra Jelene Đoković, takođe se oglasila na svom Instagram profilu ovim povodom:

“Ne znam da li me je ikada nešto ovoliko nasmejalo kao ova vest. Mariji iz Ofenbaha želim puno sreće u koji god rijaliti šou ulazila, a medije molim da sledeći put dobro provere navode pre nego što objave senzacionalističke vesti koje nemaju veze sa istinom. Mi ovu devojku ne poznajemo i nije naša rođaka”, stoji u njenoj objavi.