Jelena i Novak Đoković dva meseca nisu viđeni zajedno, šuška se o razvodu?!

Novak i Jelena Đoković nakon krize u Australiji više od dva meseca nisu viđeni dugo vremena zajedno, pa su šuškanja o tome da među njima nije sve u redu sve glasnija.
Kada je najbolji teniser na svetu sleteo u Beograd po povratku iz pomenute države, primetno je bilo da supruga nije došla da ga sačeka. Ipak, nema mesta za paniku.

Novak i Jelena Đoković – od razvoda ništa

Takođe, supruga Novaka Đokovića dugo je ćutala i nije se oglašavala na društvenim mrežama, kao ni za medije, te dok je teniserov otac držao konferenciju u znak podrške sinu, i tu je izostala. Od tada bila su sve glasnija govorkanja da postoji izvesni razdor između Jelene i ostatka porodice Đoković, s obzirom na to da je Jelenino prisustvo izostalo i sa rođendana Dijane Đoković. Ipak, jedan potez Novaka Đokovića stavio je tačku na spekulisanja. Naime, naš šampion pojavio se na beogradskom šetalištu, na Adi Ciganliji, sa Jelenom i po sunčanom danu sa njom proveo vreme, usput se slikajući za vatrenim obožavateljima, piše „Republika“. Fotografije sa Ade objavio je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović. https://www.instagram.com/p/CZjnNhkgFOp/ Jelena je prema pisanju pomenutog medija strpljivo sačekala da Novak završi fotografisanje, pa se čak i našla u kadru. Po svemu sudeći, brak Novaka i Jelene Đoković još uvek je na stabilnim nogama, te iako su prošli velike prepreke, njihova ljubav odoleva svim izazovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI