Razvode se Novak i Jelena?! Nemački mediji šokirali javnost

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao bomba danas odjeknula je vest da se Novak Đoković, naš prvi reket i njegova supruga Jelena Đoković razvode.

Nemački „Heute“ objavio je članak koji je sve šokirao i to pod naslovom „Ništa od razvoda? Novak i Jelena ponovo zajedno!“. Mnogima ovo deluje kao još jedan pokušaj destabilizacije Novaka pred turnir, a koji je najbolji način za to nego nove spletke i skandali.

Novaku opet udaraju na porodicu?

Uz objavu koja je uznemirila čitav svet a posebno fanove poznatog para, priložena je i objava sa Tvitera koja je pokrenula lavinu komentara. Mnogi su užasnuti zbog ovih navoda a deo komentara možete pročitati upravo na Tviter linku.

U delu teksta koji je objavljen u maločas pomenutom nemačkom tabloidu ističe se da se Jelena povukla dok je Novak bio u Australiji.

„Novakova supruga Jelena nije se nigde pojavljivala sa svojim suprugom dok je prolazio kroz težak period u Australiji. Dugo je nije bilo na društvenim mrežama, pa su počele spekulacije o njihovom razvodu. Međutim, pojavili su se zajedno u Dubaiju i razrešili misteriju,“ piše u delu teksta čime je očigledno pokušano da se prvi reket sveta uzdrma uoči nastavka sezone budući da je Nole zajedno s Jelenom bio tokom čitavog boravka u Beogradu.

POSLEDNJE VESTI