Search
Close this search box.

Sestričina Nataše Bekvalac ima novi hit: Zoi objavila spot za ‘Zovi’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što je već najavila ranije ove nedelje, Zoi je objavila novi singl pod nazivom Zovi.

Podsetimo, ova 20-godišnja pevačica je privukla pažnju domaće javnosti debitantskom numerom Eto, ali i činjenicom da je sestričina Nataše Bekvalac.

„Ljudima je na prvu loptu zanimljiva ta informacija, ali ubrzo će i to prestati, verujem. Ne smeta mi, ona mi je tetka i razumljivo je da ljude to interesuje, ali ne bih volela da se moja priča završi na tome. Uostalom, slično su pre nekoliko godina prošle Nikolija, Elena i Anastasija, pa ih danas niko ne doživljava kao nečije ćerke nego kao ostvarene i uspešne ličnosti“, izjavila je Zoi za Tračaru.

„Singl Zovi se dosta razlikuje od prve pesme Eto, a treća pesma koju planiram da izbacim je, sa druge strane, opet žanrovski različita. Igram se malo i eksperimentišem sa žanrovima, nakon čega će uslediti snimanje albuma, na kom verujem da ću se konačno pronaći“, dodala je ona uz osmeh.

Kako zvuči njen novi singl, ispraćen prilično kontroverznim spotom za koji se ideja rodila na ovogodišnjem Prajdu, na kom je, između ostalih, nastupila, pogledajte u nastavku.

POSLEDNJE VESTI