Search
Close this search box.

Oduševljena uspehom prve pesme, naša muzička zvezda Zoi najavljuje novi singl

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

Nakon prvog singla Eto, mlada muzička zvezda Zoi se sprema da publici u subotu, 19. oktobra, predstavi i drugu pesmu Zovi.


„Zadovoljna sam kako je prošla prva pesma. Milion i po pregleda je za nekoga možda malo, ali ja nemam nijednu pesmu pre ove, tako da nemam sa čim da je uporedim. Uostalom, nisam želela da kupujem preglede i da se hvalim nekim nerealnim ciframa. Videćemo kako će proći Zovi“, izjavila je 20-godišnja pevačica za Tračaru.

Osim toga, ona je u nedavnom intervjuu za Blic otkrila kako je proteklo njeno odrastanje i mnoge zapanjila iskrenošću.

„Ne mogu da kažem da sam bila najbolja na svetu, jer nije niko, ali nisam pravila neke ekstremne probleme. Bilo je tu problemčića koje prave svi tinejdžeri ovog sveta. Dalo se sve rešiti. Bilo bi deluzionalno da kažem da sam bila najbolja na svetu, ali nisam bila ni najgora. Negde sam zlatna sredina“. 

https://www.instagram.com/p/B3UVDX_IcN-/

„Škola mi je išla dobro, bila sam dobar đak, ali sam volela da protestujem protiv škole. Nisam volela da provodim vreme u istoj prostoriji sa istim ljudima, pa sam volela da bežim. Mama nikada nije bila srećna zbog toga, pa me ja malo lemala, ali to je okej. Ja joj često kažem da je trebalo vise da me tuče jer je batina iz Raja izašla“, dodala je Zoi uz osmeh, a potom priču zaključila osvrtom na to kako je njena majka, Dragana Bekvalac, reagovala na brojne tetovaže, a posebno one koje ima na šakama.

„Mama je strašno reagovala na tetovaže. Imala sam 17 godina kada sam otišla u Los Anđeles. Tamo mi se svašta izdešavalo. Imala sam neki loš period, pa sam odlučila iz nekog bunta da uradim tetovažu preko cele šake. Kad sam pričala sa njom preko kamere, ona me je odmah pitala šta je to, a ja sam joj odgovorila da su mi stavili kanu jer sam imala neko slikanje. Posle deset dana me je zvala ponovo I odmah rekla: „Ljubavi, I dalje ti je to na šaci?! Šta se događa?!“. Slagala sam je da smo imali još jedno slikanje, pa da su mi opet uradili kanu. Posle par dana me je nazvala i pitala samo: „Reci mi da li je tetovaža – da ili ne?“. Rekla sam da jeste i ona mi je spustila slušalicu. Nije me zvala par dana, ali prebolela je. Šta da radi, mora. Tu je pa tu je i tu se sad ne može ništa. Ne kajem se zbog tetovaže jer je sve to neka beleška. Loše će izgledati kad ostarim i budem imala vene na rukama, ali šta sad da radim…“.

POSLEDNJE VESTI