Search
Close this search box.

Sestričina Nataše Bekvalac krenula je tetkinim stopama: Prava je lepotica, a tek da čujete kako peva

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova mlada zvezda o kojoj će se i te kako pričati kada je reč o muzici i šou-biznisu svakako je mlada Zoi, ćerka Dragane Bekvalac, koja je krenula stopama svoje tetke Nataše tako što je snimila pesmu Eto, koja je doživela premijeru u toku jučerašnjeg dana.

Zoi je od malih nogu pokazala sklonost ka muzici, mikrofonu i sceni, čime je dokazala da talenat za pevanje u porodici Bekvalac nije nasledila samo Nataša.

Podsetimo, široki auditorijum je svojevremeno imao priliku da se uveri i da Kristina i Dragana, takođe, odlično pevaju, ali su njih dve svoje karijere izgradile na polju mode, odnosno nege lica i tela.

Sa druge strane, Zoi je sada, uz veliku podršku cele porodice, rešila da se osmeli na prvi korak u muzičkim vodama, te je snimila debitantsku pesmu Eto.

Zoi se priklonila modernom zvuku koji u poslednjih nekoliko godina uzima sve veći primat i na našim prostorima, ali je donela i dašak nečeg potpuno autentičnog i novog.

Za potrebe snimanja spota za ovu numeru, ona je otišla čak u Milano, tako da su kadrovi iz ove evropske prestonice mode vizuelno upotpunili muzički pravac koji je odabrala.

Kada se na sve to doda lepota koja joj je u genima, kao i upečatljivi stil odevanja koji je izgradila posmatrajući celog života drugu tetku Kristinu, koja se bavi dizajnom, onda i ne čudi što je rezultat nešto što će svakako privući mlađu publiku.

Spot, snimljen pod rediteljskom palicom Leonarda Firstnera, u saradnji sa izdavačkom kućom Bassivity Digital, možete pogledati u nastavku.

POSLEDNJE VESTI