Sharon Osbourne: ‘Ozzy je džukela!’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Nakon što je Ozzy Osbourne otvoreno progovorio o njihovom braku i otkrio da se ne razvode, i Sharon Osbourne je učinila isto.

Sharon je odgovorila na muževljeve komentare u svojoj emisiji The Talk i potvrdila da je istina da rade na rešavanju bračnih problema, kao i da će Ozzy verovatno gostovati u njenoj emisiji.

„Bilo je jako teško… Ne smem da pričam umesto njega, ali znam da želi da dođe u emisiju i sam vam ispriča sve. Meni je to u redu. On misli da svima duguje izvinjenje jer smo zbog njega prošli kroz sve ovo“, rekla je voditeljka.

„Mnogo ga je sramota zbog njegovog ponašanja. Zbog stida i srama mu je teško da to prevaziđe. Ljudi, uz vas će mu biti mnogo bolje. Biće mu lakše da govori. Ne mogu da pričam za njega, ali ja, znate, opraštam. Biće potrebno dosta vremena da povratim poverenje, ali mi smo zajedno 36 godina, 34 godine u braku i to je više od polovine života“, bila je iskrena ona.

„Ne mogu da zamislim život bez njega. Čak iako je džukela. On je velika džukela“, ispričala je Sharon.

Sharon i Ozzy su pre nekoliko meseci bili pred razvodom zbog navodne rokerove prevare, ali su očigledno uspeli da prevaziđu probleme i sačuvaju dugogodišnji brak.

POSLEDNJE VESTI