in

Sloboda i Vojin nisu pred razvodom!


Žele treće dete: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Iako je jedan nedeljnik pokrenuo spekulacije da su na korak od razvoda, glumačkli par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković zapravo razmišljaju o proširenju porodice, budući da će njihove bliznakinje Mila i Vera uskoro napuniti tri godine.

„Boba i Vojin su izuzetno posvećeni roditelji i sve podređuju njima. Naravno da ne odustaju od karijera, ali im je porodična sreća na prvom mestu. Oni žele treće dete i nadaju se da će posle dve ćerke dobiti sina, a i voleli bi da se Bobina trudnoća dogodi što pre, budući da Vojin i nije više tako mlad. Otkad su sredili tu vikendicu u Čortanovcima i u stvari od nje napravili kuću, oni su skoro stalno tamo i u Beograd dolaze samo po potrebi. Time prvenstveno ugađaju svojim mezimicama da što više budu u prirodi i zdravom ambijentu kakav nemaju dok borave u stanu kod Beogradske arene„, izjavio je izvor blizak glumačkom paru.

Kako vrlo retko govore o svom privatnom životu, novinari dnevnog lista Blic nisu mogli da dođu do komentara bračnog para Mićalović-Ćetković. Ipak, u jeku natpisa o navodnom razvodu, 31-ogodišnja Sloboda se oglasila, demantujući glasine.

„Vrlo tendenciozno je plasirana vest u kojoj je tema Vojinov i moj brak. Takvi tekstovi zapravo odslikavaju nemoć časopisa koji ih objavljuju, pa je neko upotrebio maštu i napravio tekst ni iz čega. Razvodili su me više puta, pa sam navikla na sve“, rekla je Sloboda.

Izvor i foto: Blic.rs