Snima se holivudski film o Jeleni Marjanović? Suprug želi da pomogne scenaristima

(foto: Screenshot/YouTube/Kuća Cveća)

Motiv ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, koje kriminolozi opisuju kao savršen zločin, i uloga medija koji su svakodnevno pola godine izveštavali o ovom slučaju bez čvrstih dokaza, zainteresovao je holivudske producente da celu ovu priču prenesu na veliko platno.

“Film će pratiti agente FBI koji dolaze da kolegama pomognu da razreše misteriozno ubistvo”, ispričao je za Kurir jedan od saradnika na filmu, koji je insistirao na anonimnosti. “U fokusu neće biti sam zločin koji se desio 2. aprila u Borči, ali će se o njemu pričati. Trenutno se radi na scenariju i više detalja će se znati na proleće. Ideja autora je da se pokaže veza između kriminala i države, kao i uloga medija.”

Ovim povodom se oglasio i Zoran Marjanović, suprug tragično nastradale pevačice. “Najvažnije bi mi bilo da profil Jecine ličnosti, sa svim vrlinama koje su je činile izuzetnom, bude prikazan u što realnijem svetlu. Već nekoliko pisaca sa kojima sam se susretao pokazalo je interesovanje da napišu knjigu o mojoj supruzi.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top