Search
Close this search box.

Ovo su vesti koje ste najviše čitali na Tračari u 2016. godini

(foto: Instagram/Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/Screenshot)

Kraj jedne godine je odlično vreme za sabiranje utisaka o prošloj, a mi ćemo se u to ime podsetiti koji tekstovi su izazvali vaše najveće interesovanje, kada je u pitanju naš portal.

Nakon što smo proučili statistiku vaših poseta tokom proteklih 365 dana, nametnuo nam se zaključak da su vesti vezane za tri osobe sa domaće javne scene izazvale najviše vašeg zanimanja.

Prve dve osobe, nažalost, nisu više sa nama. U pitanju su Marinko Madžgalj Jelena Marjanović Krsmanović.

Voljeni glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini. Iako su početkom godine stizale vesti o tome kako se polako oporavlja i oseća znatno bolje, 26. marta 2016. godine sve nas je rastužila vest o tome da je izgubio bitku sa rakom pankreasa. Jedan od njegovih najbližih kolega, voditelj Ognjen Amidžić, posvetio je celu svoju emisiju sećanjima na Marinka, koja su gledaocima, ali i gostima u studiju, naizmenično izazivala suze i smeh.

Iako je 2016. godinu obeležio još niz drugih tragičnih gubitaka, najviše pažnje je izazvalo monstruozno ubistvo pevačice iz Borče. Iako je ovaj stravični zločin pretvoren u medijski rijaliti, pa su tako svakodnevno novinske stupce i internet portale punile neproverene vesti i raznorazne teorije zavere, iz poštovanja prema uspomeni na mladu pevačicu naš portal nije preneo nijednu vest tog tipa. Poslednje, zvanične vesti vezane za ovaj (još uvek) nerazrešeni zločin, su te da policija zna ime ubice, kao i da će ga uskoro privesti pravdi.

I, na kraju, treća osoba koja je, prema broju vaših poseta, obeležila 2016. godinu, je Jelena Karleuša. Nekoliko tekstova vezanih za pop divu našli su se među najčitanijim vestima na našem portalu, a oštre polemike između onih koji je obožavaju i onih koji je ne vole, pokazale su još jednom ono što i sama pevačica tvrdi, a to je da je ona čudan fenomen: osoba koju mnogi vole da ne vole. Bilo da se radi o javnom priznanju najpoznatije rijaliti zvezde na svetu Kim Kardashian da poštuje njen rad ili o video klipu u kom je konačno pokazala kako uživo peva narodnu i zabavnu muziku, Jelena Karleuša je, svakako, neko o kome volite da čitate (pa, makar i samo kako se ne biste složili sa njom).

Pred nama je još jedna godina u kojoj ćemo se truditi da vam dostavimo što više vesti iz domaćeg i stranog šoubiznisa, uz nadu da će 2017. biti godina u kojoj više cenimo one koji su sa nama, a manje žalimo za onima koji to više nisu.

POSLEDNJE VESTI