Zašto je istraga o ubistvu Jelene Krsmanović postala rijaliti?

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Smrt monstruozno ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović poslužila je medijima kao materijal za razvlačenje po novinama i pravljenje rijalitija u nastavcima. Ipak, konačno je odlučeno da se stane u kraj tome, tako što je smenjen načelnik koji je vodio istragu.

„Umesto da ograde ceo prostor, na nasipu su šetali novinari, članovi porodice Marjanović, komšije. Tragovi su počeli da se skupljaju tek sutradan, kada je Jelenino telo pronađeno u kanalu. Loš uviđaj omeo je dalju istragu“, izjavio je izvor iz policije za Blic.

Ono što je usledilo u narednim mesecima je, malo je reći, neukusno, budući da svakodnevno na naslovnim stranama dnevnih novina osvane po jedna nova teorija o ubistvu. Neproverene izjave navodnih svedoka postaju udarni naslovi, u celu priču se uvode članovi sekti, podmetnute ljubavnice kao špijuni, a jedan dnevni list je otišao toliko daleko da je jednu naslovnicu zauzela i priča o pevačicinom duhu koji šeta po nasipu.

Iz poštovanja prema ubijenoj pevačici i ovako ozbiljnom slučaju, koji je, nažalost, pretvoren u rijaliti u kom se svakodnevno objavi neki novi trag, za koji bi svako ko zdravorazumski rasuđuje bio svestan da je morao biti poznat još u prvim danima istrage, naš portal nije preneo nijednu od ovih teorija zavere.

Nadamo se da će ceo slučaj uskoro biti rešen kako bi ime Jelene Krsmanović prestalo da se povezuje sa raznoraznim osobama koje su spremne da izjave bilo šta kako bi se našle u novinama. Uspomenu na Jelenu treba da čuvamo kroz pesmu, a ne kroz degutantni rijaliti.

https://www.youtube.com/watch?v=9zb4Oti5kCg

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI