Prati nas

Video

Muž Jelene Krsmanović se konačno obratio javnosti

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon monstruoznog ubistva pevačice Jelene Krsmanović u medijima se dosta spekulisalo o tome da li je njen suprug Zoran Marjanović, koga je policija zadržala na ispitivanju 48 sati, umešan u zločin koji je potresao celu Srbiju. 

Marjanović je, naposletku, oslobođen svih optužbi, a nakon puštanja na slobodu izrazio je zahvalnost policiji koja predano radi na slučaju i već ima određene tragove koji će možda rasvetliti šta se desilo tog kobnog dana.

U intervjuu za Kurir Zoran je otkrio da nije čitao ono što se o njemu pisalo u štampi, kao i da mu je bitno da njegovi najbliži nikada nisu doveli u pitanje njegovu nevinost. Nije želeo da govori o samom zločinu, kako zbog umora i stresa, tako i zbog želje da ne ometa potragu za ubicom. Ipak, želeo je da javnosti približi svoju suprugu na onaj način na koji to kamere nisu mogle da zabeleže jer se nije mnogo eksponirala.

“Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana (prim.aut. jedino dete iz njihovog braka) rodila, često mi je govorila: ‘Ja sam kao tvoje treće dete’. Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš (prim. aut. dete iz Marjanovićevog prvog braka) je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide”, ispovedio se skrhani Zoran.

U nastavku pogledajte video u kom Zoran govori više o njihovom braku, deci, muzici…

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top