Ovako se Vergara provodi nakon Emmy dodele

Lepa glumica je malo ogladnela

Atraktivna, kolumbijska glumica Sofia Vergara fanovima je pokazala kako se fenomenalno provodi na žurci nakon dodele Emmy nagrada.

Sofia Vergara uživala je na dodeli Emmy nagrada, koja se dogodila sinoć u Los Anđelesu. Lepa glumica pojavila se u crvenoj haljini Vere Wang i ostavila bez teksta sve prisutne. Međutim, ona kaže da nije toliko seksi koliko mi mislimo. Nedavno je otkrila da nosi čarape dok spava i smatra da to nije previše privlačno. :)

Sofia je sinoć objavila fotografije, sa after partya koji je organizovao voditelj Jimmy Fellon, koje govore same za sebe. Ona i ekipa serije Modern family slavili su što su i ove godine poneli titulu najbolje komedije u teškoj konkurenciji.

Ispode jedne fotografije je napisala: Miley Cyrus, twerkovanje potiče iz Kolumbije!”.

”Miley, u Kolumbiji se odavno twerkuje”
Slavlje sa ekipom serije “Modern Family”
Sofia Vergara u opuštenom izdanju

Ne znamo da li će se Miley složiti sa poznatom glumicom, ali znamo da je mlada pevačica nastupila na iHeartRadio muzičkom festivalu i zaplakala ne sceni dok je izvodila pesmu Wrecking Ball.

Zna se da njen bivši verenik Liam Hemsworth ima novu devojku, a izgleda da ni Miley više nije sama. Cyrusova je na Twitteru objavila fotografiju sa muzičkim producentom pod imenom Mike WiLL Made It. Njih dvoje su, nakon njenoh nastupa na festivalu, viđeni u zagrljaju koji nije ličio na prijateljski.

Da li Miley sa muzičkim producentom pokušava da preboli Liama?

 

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top