Sofija Milošević pred nervnim slomom zbog Luke Jovića

Sofija Milošević baš ne može da se pohvali vezom u kojoj crvetaju ruže. Pre bismo rekli da malo, malo, pa naleti na neki trn, koji je povredi. Izgleda da se njoj i Luki Joviću baš ne da.

Nakon što je objavljeno da se on muvao sa Jovanom Tipšin, jer, kako je naglašeno, voli plavuše, magazin SCANDAL! je ekskluzivno saznao da je fudbaler generalno slab na pevačice, te da mu je Milica Pavlović tiha patnja.

Da sve bude gore, Sofija je našla Lukinu prepisku sa jednim poznatim fudbalerom u kojoj mu priznaje da otkida na Milicu.

“Luka se dopisivao sa jednim drugom koji je takođe poznati fudbaler o Milici, i to je Sofija videla, zbog čega je nastao opšti haos,” započinje izvor i nastavlja:

“Sofija je našla tu prepisku i odlepila, ali bez razloga, što joj je Luka kasnije i objasnio. On je samo u porukama rekao drugu da najviše voli nastupe Milice Pavlović jer ona peva i narodnjake, i zabavnjake, i sad ovaj autotjun koji je moderan i prosto dobar mu je provod kad ona peva.”

“Međutim, Sofija je videla poruku: Javi mi obavezno kad i gde Milica peva, dolazim prvim avionom! Naravno, poludela je od ljubomore misleći da Luka planira da startuje Milicu posle svirke i da je juri, pa ga je napala da je laže i vara, ali je on smirio, doduše jedva,” objašnjava izbor i kaže kako ju je smirio:

“Rekao joj je da iskulira i da je to samo bilo dogovaranje ortaka oko muškog provoda, te da Milicu jedino ceni kao pevačicu, a da ga kao devojka ne zanima. Takođe joj je objasnio da među fudbalerima postoji pravilo da s vremena na vreme izlaze samo u muškom društvu, ali da to ne znači da idu da jure druge devojke.”

Povezane vesti

Back to Top