Sonja-povratak u Sombor u velikom stilu, Adnan- ipak bez Eurosonga

Poslednja izbačena studentkinja sa akademije Operacije trijumf Sonja Bakić imala je spektakularan doček po povratku u svoj rodni grad Sombor. U njenu čast, u Skupštini grada priređen je prijem. Opa!!! Sonju su ugostili gradonačelnik Sombora i predsednik Skupštine grada. Gradonačelnik je rekao da mu je drago što je Sonja pronela ime Sombora širom Srbije, ali i ostalih zemalja u kojima se emituje Operacija Trijumf. On je u šali kazao da mu je jedino žao što Sonja nije znala sve stihove pesme Fijaker stari i priznao da je ni sam ne zna celu.

Što se tiče priče koja se čula na akademiji da će student Adnan Babajić biti predstavnik Bosne i Hercegovine na Eurosongu 2009. u Moskvi, stiglo je i zvanično demantovanje. „Veću glupost u životu nisam čuo. To je čista smejurija. Prilično su se precijenili svi oni koji na taj način žele diskreditirati projekt BH Eurosong, kao i BHRT kao kuću. Ako Babajić ispunjava uslove, neka se prijavi na konkurs“ – poručio je Dejan Kukrić, inače šef projekta BH Eurosong.

10 Responses

  1. adnane extra si stvarno presladak si zgodan si lepo pewas.swideo mi se nastup koji si imao sa petrom grasom nz sta wise da kaze,samo tako nastavi.kiss od mice

  2. Adnan je najbolji a ako je nekima krivo neka crkne!Adnan je naj!ADNANE UZ TEBE SMO!

  3. BABAJA KRALJ SI!Ne obracaj paznju na negativne komentare!i mi mrzimo vukasina pa nista…

  4. nije vayno sto ne znas engleski,to ces lako nauciti.Vazno je da ti vredis vise od svih drugih!ADO MI TE VOLIMO!!!

  5. *** ADNAN BABAJIC * SIMPLY THE BEST EVER***
    BIO I OSTAO NAJBOLJI,JEDINA ISTINSKA FORA,OSOBITO TAMO

  6. i nama u Srbiji se svidjao Adnan,mnogi su navijali za njega..ma zna on bre kako je docekan :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI