Soraja izgubila telefon sa bitnim porukama pa isprozivala Staniju

(foto: Instagram/stanijadobrojevic/sorajavucetic)
(foto: Instagram/stanijadobrojevic/sorajavucetic)

Soraja Vučelić nedavno je izgubila svoj mobilni telefon u kom je čuvala poruke i fotografije sa moćnim političarem. Ali deluje kao da se starleta nije nimalo uznemirila zbog svega što može da procuri u javnost.

“Da li sam ga izgubila ili ga je neko slučajno uzeo to ne znam, ne mogu da tvrdim. Do novinara može da dođe nešto iz tog telefona zahvaljujući drugima, ali ja nemam razloga za brigu, već ti koji su mi svašta slali. Nisam planirala nikog da oštetim, ali to su stvari koje se dešavaju”, rekla je starleta, a prenosi Alo.

Njena poznata suparnica Stanija Dobrojević je prokomentarisala ovu situaciju naglasivši da njoj tako nešto ne može da se desi jer koristi Iphone. Ona kaže kaža da taj telefon ima visok stepen zaštite, pa savetuje sve da pređu sa Androida na iOS platformu. Ali Soraji se Stanijin savet nije svideo. “Ja nemam suparnicu jer moj život je totalno druga sfera od života pomenute osobe. Savete primam samo od ozbiljnih, uspešnih ljudi od kojih mogu nešto da naučim”, rekla je Soraja.

Podsetmo, Soraja i Stanija vode spor na sudu već dve godine, jer je Vučelićka rekla pobednici Farme da je u toaletu jednog kluba zadovoljila njenog druga. Dobrojevićka je nedavno izjavila da joj Soraja duguje 300.000 dinara odštete zbog toga, ali voditeljka kaže da spor još uvek traje i da Stanija laže.

Povezane vesti

Back to Top