Prati nas

Vesti

Splićani negoduju zbog koncerta Maye Berović

Regionalna muzička zvezda Maya Berović u subotu će održati veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, što je podelilo Splićane. Radi se o prvom velikom koncertu sarajevske pevačice u Hrvatskoj.

Svoj bes oko koncerta neki izrazili putem društvenih mreža pa je jedan komentator napisao: “Užas ko ovo dovodi i dopušta”, a drugi su složni da mladi nemaju muzičkog ukusa. Povela se i rasprava o tome je li Mayina muzika cajke ili pop, piše hrvatski Tabloid.

Bilo kako bilo, 32-godišnja sarajevska pevačica, koju nazivaju ‘bosanskom Beyonce’, nema razloga za brigu jer očito ima mnogo fanova koji će u subotu napuniti Arenu. Za 24sata Maya je otkrila detalje koncerta.

“Rado se vraćam u taj lepi grad, a moja misija je uvijek ista. Želim da to bude nezaboravna noć i sigurno ću ostaviti srce publici. Biće to pravi spektakl,” rekla je ona.

Pevačica je pritom otkrila i što misli o Severini s kojom ju često uspoređuju.

“Ona je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima posebnu harizmu kojom pleni. Slušala sam neke pesme s novog albuma, imam nekoliko svojih favorita koje slušam kad sam kod kuće. O popularnosti ne želim da sudim, mislim da svaka od nas ima svoju publiku i obe smo zasebne individue,” diplomatski je otkrila.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Samo kazem....

    31. 03. 2019. at 11:11

    Ali Severina sjajno izgleda za svoje godine… Severina izgleda sjajno za bilo koje godine, pri cemu nisam njen fan. A to sto Maja Berovic pravi koncerte to znaci ili da svako moze da uspe ako ima kesa ili da smo mi stvarno dotakli samo dno sto se ukusa tice.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top