in

Sramota! Darko Lazić opet divlja automobilom, priveden tokom policijskog časa


Izgleda da za neke ljude zakoni ne važi. Uprkos saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina, kada je, navodno alkoholisan, zaspao za volanom i umalo poginuo, Darko Lazić nastavio je sa nesigurnim ponašanjem.

Policija je u subotu uveče zaustavila pevača i utvrdili su da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje motornim vozilom dok traje policijski čas

Kako saznaje Nova.rs, pevača je policija presrela u Bogatiću tokom trajanja policijskog časa. U vozilu su zajedno sa pevačem bila još dvojica momaka, sa prebivalištem u Beogradu.

Lazić je na sve načine pokušavao da izbegne plaćanje kazne, tvrdeći da je trenutno bez posla i da nema novca. Policija ga je međutim ipak sprovela u sud, gde mu je sudija za prekršaje zbog kršenja policijskog časa izrekao kaznu od 150.000 dinara, saznaje naš portal.

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo je stravičan udes krajem oktobra prošle godine na ulazu u mesto Pećinci, gde živi. Njegov auto skrenuo je s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pevač zadobio teške povrede glave i prelom rebra.

Lazić je u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

loading...