Search
Close this search box.

Srećan rođendan, Beyonce!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Srećan rođendan, B!

Pop kraljica Beyonce danas slavi 32. rođendan!

Beyonce danas puni 32 godine. Kraljica popa ima veoma uspešnu godinu iza sebe, mada od kada se pojavila na muzičkoj sceni davne 1997. godine njen razvojni put išao je samo uzlaznom putanjom. Taman kada pomislite da ne može biti uspešnija od toga, ona vas demantuje.

Trenutno se nalazi na rasprodatoj Mrs. Carter turneji, koja obuhvata skoro sve zemlje sveta. Samo ove godine ostavrila je mnoge svoje ciljeve: učestvovala je na Super Bowlu i objavila je svoj dokumentarni film Life is but a Dream.

7. januara prošle godine postala je mama devojčice Blue Ivy. Sa suprugom Jay-Zijem u srećnom je braku od 4. aprila 2008. godine, kada su se tajno venčali u Njujorku.

Pevačica je uvek isticala koliko joj znači broj 4, jer puno stvari u njenom životu simboliše upravo taj broj. Jay je rođen 4. decembra, Beyonce je rođena 4. septembra, a venčali su se 4. 04. Ne deluje kao slučajnost, a kraljica B svakako veruje u simboliku brojeva.

Na Facebook stranici Bey je objavila fotografiju i link ka klipovima na kojima joj fanovi širom sveta upućuju čestitke povodom rođendana.

Srećan rođendan, queen B!

Fanovi širom sveta pevačici čestitaju rođendan, kao svake godine

 

D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI