in ,

Šta je Goca Tržan rekla o skandalu na snimanju emisije?

Voditeljka je iznervirala Gocu škatljivim pitanjima (foto: Screenshot/YpuTubeking dzo)
Voditeljka je iznervirala Gocu škatljivim pitanjima (foto: Screenshot/YouTubeKing dzo)

Pevačica Goca Tržan pre par dana napustila je snimanje emisije Exkluziv nakon što joj je voditeljka Nikolina Ristović postavljala nezgodna pitanja o seksu i muškarcima.

Ali kap koja je prelila čašu bilo je pitanje o Gocinom bivšem suprugu. „Kako komentarišeš potencijalni odlazak u zatvor tvog bivšeg supruga Ivana Marinkovića zbog krađe u prodavnici u Pančevu?“, pitala je Nikolina, a Goca joj je u neverici otela papire kako bi proverila je li je zaista to napisano, da bi nakon toga je besna izjurila iz studija.

Nakon objavljivanja snimka emisije pojavile su se spekulacije da je svađa zapravo odglumljena, ali je urednik Exklizuva, Nikola Rumenić, potvrdio da je pevačica zaista bila uzrujana zbog pitanja. „Nije namšteno. Goca Tržan nije znala pitanja, pa se uzrujala. Burno je reagovala, ali neće nas tužiti. Uspeli smo da je zaustavimo nekoliko metara od studija i smirimo celu situaciju. Nikolina nema veze s pitanjima jer sam ih ja lično pisao, a ona ih je pročitala pre emisije“, rekao je Rumenić za Dnevnik.hr.

Goca je objasnila svoj razlog zbog čega je demonstrativno napustila snimanje emisije. „Nisam ja napustila studio što me je nešto iznerviralo, samo sam smatrala da je tako najbolje za tu emisiju i za mene u tom trenutku“, izjavila je pevačica, a prenosi 24sata.hr.