Šta je Miley Cyrus dobila od Liama Hemswortha za rođendan?

Happiest birthday to my favorite little angel!

A photo posted by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Liam Hemsworth poklonio je poseban poklon verenici Miley Cyrus za njen 24. rođendan.

Glumac je na Instagramu pevačici poželeo srećan rođendan dirljivim rečima: “Srećan rođendan mom omiljenom anđelu” i podelio fotografiju na kojoj Miley drži u ruci predivno upakovani poklon ukrašen nalepnicama smajlija, srca, cveta i peace znaka, kao i figurom jednoroga, meseca i zvezde.

Članica žirija The Voice-a je zatim na svom profilu otkrila šta joj je Liam darovao. U pitanju je veliki prsten sa dragim kamenjem šarenih boja. “Pogledajte ovaj prsten u duginim bojama. Uvek znaš kako da učiniš da moji ‘neuredni dečiji prstići’ zasijaju”, napisala je Miley pored fotografije na kojoj pozira sa novim komadom nakita koji je dobila od verenika.

Best bday evaaaaaa!!!!!!! Thank you my loooooove ❤️????

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

On joj je takođe poklonio i ogroman buket gerbera i ruža, i nekoliko balona u obliku zvezda. “Najbolji rođendan ikada. Hvala ti, ljubavi moja”, dodala je zvezda Hannah Monatane pored fotke.

Par je početkom godine obnovio romansu nakon raskida 2013. godine. Od tada Miley stalno nosi verenički prsten koji joj je Liam poklonio, ali još uvek nisu otkrili kada planiraju da stanu na ludi kamen.